Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rolf Sanchez geeft duidelijkheid over relatie met OG3NE-zangeres

Aha!

Rolf Sanchez geeft duidelijkheid over relatie met OG3NE-zangeres

Eerder dit jaar gingen er geruchten rond dat Rolf Sanchez het bed had gedeeld met één van de drie OG3NE-zangeressen. Hierna ontstond heel wat ophef, omdat het leek te gaan om de periode waarin zij alle drie een vriend hadden. Echter lijkt het allemaal anders in elkaar te zitten dan gedacht.

Sex

Tijdens een aflevering van MTV Sit Down vertelde Rolf dat hij wel eens met een BN'er naar bed is geweest. Hij liet weten dat het iemand was die meedeed aan het Songfestival en dat ze meerstemmig zijn.

Lees ook: 'Rolf Sanchez deelde bed met OG3NE-zangeres'

Uit verband getrokken

Al snel werd duidelijk dat dit om één van de zussen van OG3NE ging. Rolf liet weten dat hij Amy het knapste vind en zo werd de conclusie getrokken dat Rolf en Amy sex zouden hebben gehad tijdens het Songfestival. Op dit moment had Amy echter een vriend en dit zorgde voor heel wat ophef.

Aan Weekend vertelt Rolf dat het heel anders in elkaar zit dan gedacht wordt.

"Ik heb het helemaal niet zo bedoeld. Het is een beetje uit zijn verband getrokken. Ik heb een paar maanden een leuke daterelatie gehad met een van hen. Maar toen had zij geen vriend, want het is al heel lang geleden. Het was helemaal niet tijdens het Songfestival." Zo, is dat ook weer duidelijk!

Bron: Weekend | Beeld: BSR