Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OG3NE openhartig over relatie vader met 35 jaar jongere vriendin

De meiden vertellen wat ze er van vinden.

OG3NE openhartig over relatie vader met 35 jaar jongere vriendin

Lisa, Amy en Shelly vertellen openhartig over de relatie van hun vader, waar ze in het begin nog aardig wat moeite mee hadden.

The show must go on

De drie zussen schitteren natuurlijk in het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance, maar achter die vrolijke verschijning schuilt nog steeds het gemis van hun moeder Isolde. Zij overleed na een jarenlang ziektebed in 2017 aan de gevolgen van kanker.

Lees ook: Weer hartverscheurend nieuws voor de meiden van OG3NE

Nieuwe relatie

Aan De Telegraaf vertellen de zusjes over hun relaties, maar ook over hun vader, die één jaar na het overlijden van hun moeder, een nieuwe vriendin kreeg: de 35 jaar jongere Janine.

"Happy vind ik misschien een moeilijk woord, na het heftige leven en de zware jaren die hij de laatste tijd heeft gehad. Ik wil het meer omschrijven als dat papa een 'fijne relatie' heeft met Janine. Hij doet zijn best om weer gelukkig te zijn na de dood van onze moeder en zijn vrouw. Dat maakt ons als dochters ook weer gelukkig", vertelt Lisa.

Moeilijk

Desondanks dat hun vader weer gelukkig is, is het gemis van hun moeder nog groot. "Aan de ene kant is het fijn om te zien dat het goed met hem gaat, maar voor ons was het in het begin natuurlijk niet makkelijk. Het is geen standaard verhaal. En nog is het soms moeilijk voor ons drieën. Niet omdat papa een vriendin heeft, maar meer doordat de situatie veranderd is. Dat is voor hem net zo verdrietig als voor ons. Het was in het begin allemaal wennen. Maar dat gaat steeds beter."

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR