Hilarisch: Chantal Janzen steekt de draak met nieuwsbericht Marco Borsato en Leontine

Chantal zou het namelijk heel gezellig gezellig hebben met Marco en Leontine...

Marco Borsato en Leontine hebben het sinds een korte tijd weer enorm gezellig met elkaar. De twee vertrokken onlangs samen naar het zonovergoten Ibiza en genoten afgelopen week van een romantische date. Wat Chantal Janzen hier mee heeft te maken? Niet zo veel. Al liet een nieuwsbericht iets heel anders blijken.

Vrolijk nieuwsbericht

Het was een warme dag gister, dus besloot Chantal een foto op Instagram te delen waarop ze enthousiast aan een waterijsje likt. Ook Leontine en Marco genoten van de zonovergoten dag. Het AD besloot om een vrolijk nieuwsbericht te wijden aan BN'ers die van hun dag genoten, maar dit pakte helaas iets anders uit dan verwacht.

“Chantal likt aan een ijsje en Marco en Leontine genieten”, klonk de kop van het nieuwsbericht. En uiteraard kon Chantal het vervolgens niet laten om de draak te steken met dit nieuwsbericht.

Hilarische reactie

Via Instagram deelt Chantal in een Instagram-post het nieuwsbericht.Ik snap dat velen van jullie erg geschrokken zijn van deze nieuwsberichten die vandaag verschenen op de site van het AD”, begint ze haar bericht sarcastisch. “Bij deze willen zowel Leontine als Marco en ik dan ook kwijt dat wij alledrie gewoon erg blij zijn met deze nieuwe, voor ons ook zeer onverwachte situatie.”

“Het is ook voor ons nog heel vers, laat dat duidelijk zijn. We vinden het echter bovenal enorm fijn dat het intimiteitsvacuüm nog ruimer is geworden. Dat geeft ons drieën veel meer lucht en is bevrijdend voor ons allemaal.”

MAFS-Chantal

Naast het artikel over Chantal, Marco en Leontine, wordt ook een tweede artikel door Chantal op Instagram gedeeld. Hierin grapt ze verder over naamgenoot Chantal (bekend van Married at First Sight). “Wat betreft het tweede artikel: de eerste ontwikkeling is voor zowel lieve Leontine als ook voor beste Marco en mijzelf al heftig, laat staan dat ook nog Aron hierbij zou komen. Er moet een grens getrokken worden.”

De presentatrice sluit haar hilarische bericht af met een vraag om rust. “Dank voor jullie aandacht en ik wil jullie, en vooral de pers na deze heftige dag, bij deze vragen om ons dit in alle rust te laten verwerken en ik hoop dat jullie onze privacy respecteren. Ik heb tot op de dag van vandaag een goede relatie met de media en doe dit normaal nooit, maar nu kon ik niet anders dan een weerwoord geven. Maar geef ons de ruimte en de tijd. Dat is op dit moment voor iedereen het beste.”

“Gun hen, ons, toch eens de rust. Alsjeblieft. Leven en laten leven. Dankjewel.” Hi-la-risch.

Bron: AD | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws