Beste nieuws van de dag: MAFS Australië seizoen 8 staat nu op Videoland

Een gloednieuw seizoen vol liefde en drama!

Goed nieuws voor alle MAFS-liefhebbers: het achtste seizoen van Married At First Sight Australië staat vanaf vandaag op Videoland. Enne, de datingshow is aan de andere kant van de wereld nog een tikkeltje dramatischer dan hier in Nederland, dus we kunnen ons opmaken voor heel veel drama. Wij kunnen niet wachten!

Nieuw seizoen

De Nederlandse versie van Married At First Sight is nog maar net afgelopen – en dat is natuurlijk ontzettend jammer. Gelukkig hoeven we niet lang zonder het programma te doen, want vanaf vandaag staat de Australische variant op Videoland. Enne, die is nog een stuk dramatischer dan hier in Nederland. Ruzies en intriges zijn eerder regel dan uitzondering aan de andere kant van de wereld. Maar dat is niet het enige verschil, MAFS-Australië zit ook een stuk uitgebreider in elkaar. We love it!

“Married At First Sight Australië is BACK!“, schrijft Videoland op Instagram. “Seizoen 8 is vanaf nu te zien.” Daarbij deelt de streamingsdienst ook nog eens een teaser van dit gloednieuwe seizoen. “Ik heb nog nooit een vriendje gehad”, horen we een vrouwelijke deelneemster zeggen. “Ik ga van niets naar trouwen.” Dat belooft nog wat!

Nederlands succes

Hoewel veel MAFS-stellen in ons land al snel de scheidingspapieren aanvragen, is er toch een klein succes behaald. Chantal Huf deed mee aan het een-na-laatste seizoen van het programma. Hoewel ze daar werd gekoppeld aan Henk, heeft de blondine dit weekend haar relatie met Aron bevestigd. “Ik heb superleuk contact met Aron”, vertelt Chantal over de kersverse relatie Shownieuws. “Het loopt allemaal zó lekker, zo fijn. Ik ben echt gelukkig“, zei de MAFS-ster stralend.

Of er in Australië ook een succesvol koppel ontstaat in het programma, moet nog blijken. Gelukkig kunnen we het avontuur vanaf vandaag gaan volgen. De eerste twee afleveringen staan alvast online en daar wordt iedere dag een episode aan toegevoegd. Het seizoen heeft in totaal maar liefst 32 afleveringen. Hierin zien we twaalf stellen naar het altaar lopen en volgen we hun weg daarheen én erna. We hebben nog heel wat juice tegoed, dus!

Bron: Videoland, RTL Boulevard | Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws