Finally: langverwachte Friends-reünie is vanavond te zien bij SBS6

De cast blikt terug op de tijd waarin de serie enorm populair was.

De langverwachte Friends-reünie wordt vanavond ein-de-lijk uitgezonden in Nederland. Fans van de hitserie zullen massaal voor de buis zitten om de cast nog één keer bij elkaar te zien. Naast de originele hoofdrolspelers, kunnen we nog een aantal bekende gasten verwachten.

Reünie

De echte diehard fans konden de reünie al eerder zien, via een kleine omweg bij HBO Max, maar vanavond wordt het dan eindelijk officieel in Nederland uitgezonden. SBS6 heeft de eer om exclusief de langverwachte hereniging van de Friends-cast uit te zenden.

In Friends: the reunion komen de castleden na 17 jaar weer bij elkaar, om eenmalige terug te blikken op de periode waarin de serie over zes New Yorkse vrienden enorm populair was. Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow en Matthew Perry zijn van de partij. Enne, we zullen ze zien in de oorspronkelijk studio van de serie.

Bekende gasten

Hoewel we er vooral naar uitkijken om onze favoriete Friends-personages na al die jaren weer eens samen te zien, zijn dit zeker niet de enige sterren die vanavond voorbijkomen. Zo komen onder meer David Beckham, Justin Bieber, Lady Gaga, Kit Harington, Tom Selleck en Reese Witherspoon langs voor een gastoptreden. Dat zijn niet de minste namen!

Een vervolg

Voor iedereen die hoopt op een vervolg van de langverwachte reünie, hebben we helaas slecht nieuws. Nóg een hereniging zit er helaas niet in, als we de zes hoofdrolspelers moeten geloven. “Dit maakt me aan het huilen, maar dit is de laatste keer dat we als groep op tv over de show zullen praten”, onthult Courteney Cox, die Monica speelde in de serie, aan het einde van de reünie. “We gaan dit niet over vijftien jaar nog een keer doen.” Sad!

Hoewel we het stel dus niet snel meer samen op tv zullen zien, zijn de castleden zelf wél van plan om elkaar vaker op te zoeken. Nu ze samen de herinneringen aan Friends hebben opgehaald, lijken ze elkaar weer opnieuw gevonden te hebben. “We wachten niet te lang met ons volgende etentje”, aldus Courteney. En daar is ook Jennifer het mee eens: “We wachten niet lang tot we weer bij elkaar komen.” Wellicht spotten we de komende tijd dus nog wat kiekjes van de castleden samen op Instagram!

Friends: the reunion is vanavond om 20.30 uur te zien bij SBS6.

https://youtube.com/watch?v=HRXVQ77ehRQ

Bron: Metro | Beeld: Friends

Laatste nieuws