Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jennifer Aniston onthult welke lippenstift Rachel Green droeg in Friends

En ja, de lippenstift is nog steeds in stock.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston verwierf faam als actrice dankzij haar rol als Rachel Green in de hitserie Friends. Als Rachel wist Jennifer de kijkers keer op keer aan het lachen te brengen én werd ze de inspiratiebron van vele fashion- en beautytrends. Rachel zag er elke keer weer uit om door een ringetje te halen en Jennifer onthulde onlangs welke lippenstift ze vaak ophad tijdens het filmen.

Tijdloos

Met Rachels tijdloze looks in Friends, blijft Jennifer mensen inspireren op het gebied van fashion en beauty. Zo lijkt het erop dat velen benieuwd waren welke lippenstift Jennifer regelmatig ophad tijdens het filmen.

In een interview met Glamour onthulde de actrice onlangs welke lippenstift ze vaak droeg in de serie en dat is: Paramount Satin Lipstick van MAC. En het leuke is dat de lippenstift nog steeds verkrijgbaar is.

Paramount Satin Lipstick - €21

'Tik' Jennifer Aniston

Fans van Jennifer nemen niet alleen de beautylooks van de actrice onder de loep, maar ook haar acteerwerk. Zo ging onlangs een video viral waaruit blijft dat Jennifer een ‘verbale tik’ heeft.

Blijkbaar begint Jennifer elke zin als Rachel in Friends met een soort van kuchje en iemand heeft al die kuchjes aan elkaar geplakt in een TikTok-video. Hij waarschuwt zijn volgers wel voor het kijken van de video, want wanneer je het eenmaal gezien hebt, kun je volgens hem nooit meer normaal Friends kijken.

@cts.trphe

##stitch with @sheherzog I meeeeEEEAN come ON! ##friends ##rachel ##HealthyCooking ##ClassicCatch ##fyp ##foryoupage

♬ original sound - cts.trphe
Misschien ook voor jou:
De rol van Rachel uit Friends ging bijna naar iemand anders en je zult nooit geloven wie
Beauty
  • Grazia Daily
  • Friends
  • TikTok