Zien: Ariana Grande deelt prachtige beelden van haar bruiloft

De zangeres ziet er stunning uit!

Lees ook

Op 15 mei stapte Ariana Grande in het huwelijksbootje met haar grote liefde Dalton Gomez. Daarna bleef het lange tijd stil, maar inmiddels heeft de zangeres de eerste beelden van het sprookjeshuwelijk met de buitenwereld gedeeld. Naast een hoop lieve kiekjes met haar kersverse echtgenoot, kunnen we ook eindelijk zien wat de superster droeg op haar wedding day.

Klein en intiem

De newlyweds zijn inmiddels bijna twee weken getrouwd. Op 15 mei was de grote dag, maar de huwelijksceremonie was allesbehalve groot. “Het was klein en intiem”, vertelt een woordvoerder van het stel aan het Amerikaanse tijdschrift People. “De ruimte was gevuld met blijdschap en liefde. Het stel en hun families kunnen hun geluk niet op.”

De eerste beelden

Na de bruiloft bleef het lange tijd stil op social media. Gisteren heeft Ariana finally de eerste beelden van de huwelijksdag gedeeld. Zo zien we de zangeres onder meer stralen in een prachtige, witte bruidsjurk met open rug van Vera Wang. Ook spotten we een behind the scenes-kiekje waarop de bruid onder handen wordt genomen door haar team van visagisten en stylisten. Dat team heeft hun werk goed gedaan, want de zangeres ziet er stunning uit!

De prachtige trouwlocatie is versierd met bloemen en kaarsen, waardoor het een romantisch geheel wordt. Enne, die romantiek spat van het scherm. Want Ariana deelt ook veel innige foto's met kersverse hubby Dalton, waarop de liefde tussen de twee duidelijk te zien is.

Bekijk hieronder alle beelden van het huwelijk:

Bron: AD | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook