Ruud de Wild bereikt belangrijke mijlpaal

De radio-dj had dit vijf jaar geleden niet kunnen bedenken.

Lees ook

Heel Nederland was even stil toen Ruud de Wild eind maart aankondigde darmkanker te hebben. Inmiddels is hij meerdere keren onder het mes geweest en is hij door de dokters schoon verklaard. Langzaamaan gaat het steeds wat beter met de radio-dj. Gisteren bereikte hij zelfs een grote mijlpaal, zo deelde hij op Instagram.

Blokkie om

De kanker is dan wel uit zijn lichaam, helemaal hersteld is Ruud de Wild nog niet. Na de operaties moet de radio-dj flink wat rust pakken en hij is dan ook zo goed als aan huis gekluisterd. Gelukkig kan hij samen met zijn girlfriend Olcay Gulsen even naar buiten voor een blokkie om. Waar hij vorige maand nog amper twee kilometer wist te lopen, heeft Ruud gisteren flink wat meer stappen gezet, zo deelt hij trots op Instagram.

“Als je mij vijf jaar geleden had gezegd dat ik trots en blij en dankbaar zou zijn op/met een wandeling”, schrijft hij bij een liefdevolle selfie met Olcay. Dat hij flink wat vooruitgang heeft geboekt met zijn ommetje, blijkt wel uit de afstand die de twee samen hebben afgelegd: acht kilometer. Daar is hij zijn supportive vriendin maar al te dankbaar voor. “Hey Olcay, dank je wel”, schrijft hij met een rood hartje.

Steun

Niet alleen van Olcay, ook van zijn volgers krijgt Ruud veel steun. Zo laten Anna Nooshin en Quinty Trustfull klaphandjes en hartjes achter onder de selfie. Ook andere volgers delen mooie berichten. “Jullie zijn een geweldig stel! Ik kijk zo graag naar jullie twee”, schrijft iemand.

Een ander is onder de indruk van Ruuds positieve instelling: “Achteruit kijken om te beseffen dat je vooruit gaat is het nieuwe positief zijn.” “Elke dag is een stap vooruit, je kan het”, deelt een andere volger. En zo is het maar net!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook