doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Ruud de Wild na operatie weer herenigd met zoontje Johnny

Goed nieuws voor Ruud de Wild

'Dit is het allerbeste nieuws dat ik kon krijgen', deelt Olcay.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Ruud de Wild

Ruud de Wild en Olcay Gulsen kunnen opgelucht ademhalen na een heel onzekere tijd.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

'Minder waard'

Na een spannende periode met meerdere operaties kunnen Ruud en Olcay een goed nieuwtje delen. In de Instagram Stories van Olcay deelt de radio-dj dat zijn waardes zijn gedaald.

"Dat betekent dat ik minder waard ben als het om ontstekingen gaat. Hoe leuk is dat", vertelt hij voor de camera. Waarna Olcay nog even invult wat dit eigenlijk betekent: "De gevreesde 'k' is weg." Vervolgens deelt Olcay een opgelucht bericht in haar Stories: "Dit is het allerbeste nieuws dat ik kon krijgen!"

Ruud geeft toe dat hij het nog wel spannend vindt om zichzelf nu 'gezond' te noemen, maar blij met het nieuws is hij zeker.

Heftig nieuws

Een aantal weken geleden vertelde de dj in zijn radioshow dat hij kanker heeft. “Ik ga je misschien laten schrikken, of misschien wel helemaal niet. Ik vind het erg lastig, maar ik probeer het toch maar. Een aantal maanden geleden kreeg ik de diagnose darmkanker.” Hierna volgden meerdere operaties, waaronder een spoedoperatie nadat er complicaties optraden.

Hoopvol bleven Ruud en Olcay al die tijd wel: “Het is een reis vol hobbels, maar het komt echt goed”, deelde het tweetal onlangs op Instagram. Bij een nieuwe foto op Instagram blikt Olcay terug op de afgelopen periode en wil ze andere mensen in eenzelfde soort situatie een hart onder de riem steken:

"Heb de afgelopen weken van heel dichtbij meegemaakt hoe eng, onzeker, angstig deze ziekte je maakt. Ik denk aan iedereen die in een soortgelijk traject zit. En tegelijkertijd ben ik zo ontzettend blij dat Ruud vandaag goed nieuws heeft gekregen en voorzichtig, heel voorzichtig weer durft te denken aan de toekomst."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');