Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ruud de Wild laat op Instagram van zich horen na operatie

Ruud ging afgelopen woensdag voor de tweede keer onder het mes.

Ruud de Wild

Ruud de Wild maakte afgelopen maandag bekend dat hij darmkanker heeft. De radio-dj vervolgde dat hij al een keer was geopereerd, maar dat hij woensdag opnieuw onder het mes moest. Vanochtend liet Ruud na de operatie op Instagram van zich horen met een toepasselijk bericht.

Leren van de helden

Ruud ging gisteren voor de tweede keer onder het mes. Vlak na de operatie liet vriendin Olcay Gulsen al weten dat de operatie was geslaagd. "Duurde maar liefst vijf uur, maar het is allemaal gelukt", deelde ze weten via Instagram Stories.

Ook Ruud himself heeft nu van zich laten horen op Instagram. "Olcay heeft meegewerkt aan een serie over de zorg. Handig wanneer ik thuis ben binnenkort.” Olcay is momenteel namelijk te zien in het programma BN'ers in het ziekenhuis: Leren van de helden. Daarnaast deelde Ruud een foto van hem in het ziekenhuisbed.

Darmkanker

Ruud maakte maandag in zijn radioshow bekend dat hij kanker heeft. “Ik ga je misschien laten schrikken, of misschien wel helemaal niet. Ik vind het erg lastig (om te vertellen red.), maar ik probeer het toch maar. Een aantal maanden geleden kreeg ik de diagnose darmkanker.”

De radio-dj vervolgt dat hij zijn diagnose in de eerste instantie stil wilde houden. “Dat is me ook een tijdje gelukt, maar niet helemaal.” De radio-dj vervolgt dat hij er vroeg bij is en dat hij al één keer is geopereerd. “Helaas is niet alles weg. Ze hebben nog een keer gekeken en ik moet nog een keer geopereerd worden.

“Na die operatie moet ik een tijdje revalideren.” Dit betekent dat Ruud voorlopig stopt met De Wild In de Middag. “Ze zijn er supersnel bij, maar kanker blijft kanker, het blijft iets engs. Ik hoop na die revalidatie terug te komen. Jullie zijn nog niet van me af.”

Misschien ook voor jou:
Ruud de Wild maakt heftig nieuws bekend: ‘Ik heb darmkanker’ 
Showbizz
  • Dingen voor Vrouwen, RTL Nieuws
  • BrunoPress, Instagram