Tabitha deelt prachtige zwangerschapstransformatie

De zangeres plaatst een emotioneel bericht op Instagram.

Zangeres Tabitha is alweer bijna twee maanden de trotse mommy van dochtertje Imaya. Inmiddels zijn haar dagen gevuld met knuffelen, luiers verschonen en borstvoeding geven, waardoor het soms moeilijk te geloven is dat de kleine Imaya in haar buik heeft gezeten. Op Instagram blikt de zangeres daarom emotioneel terug op haar zwangerschapstransformatie.

Grootste transformatie

My greatest transformation“, begint Tabitha bij een foto waarop ze het kleine voetje van haar dochtertje vasthoudt. Op de tweede foto zien we haar prachtige zwangerschapstransformatie: van een paar weken zwanger tot een paar maanden en uiteindelijk met dochter Imaya in haar armen. “Vind het soms nog moeilijk te geloven dat jij in mijn buik hebt gezeten”, gaat de zangeres verder. “Je groeit zo snel, en toen ik vandaag kleertjes voor je bestelde en je alweer vier maten groter bent dan zeven weken geleden besefte ik nog meer hoe snel de tijd gaat.”

Tabitha schrijft dat ze zich mooier dan ooit voelt, omdat ze nu mama is van zo'n prachtig dochtertje. “Ik ben me bewust, oh zo bewust, hoe gezegend we zijn en daar ben ik oh zo dankbaar voor”, schrijft ze. “Dankbaar dat ik jou mama mag zijn en dankbaar dat we veilig zijn.” Ook heeft de beauty een boodschap voor mensen die minder goed in hun vel zitten, om wat voor reden dan ook: “Ik stuur liefde en kracht naar een ieder die dat nodig heeft. Mogen jullie dromen in vervulling komen en mogen jullie hart vol zijn met liefde, ongeacht.”

Mooie mama

Tabitha's volgers zijn verbluft door de prachtige zwangerschapstransformatie van de zangeres. “En wat een mooie mama ben jij”, laat Glennis Grace weten in de comments. “Wat het vrouwelijk lichaam allemaal kan! Te bijzonder, zo mooi”, schrijft zangeres Shary-An, die onlangs samen met haar vriendin voor het eerst moeder werd.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws