Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tabitha bedankt volgers voor felicitaties: ‘We maken het goed’

De zangeres laat opnieuw een glimp van haar dochter zien.

Tabitha Mauron

Tabitha en haar verloofd Mauron zijn sinds afgelopen weekend de trotse ouders van een meisje. Op Instagram laat de zangeres weten hoe het na de bevalling met haar en haar babygirl gaat én deelt ze een glimp van de kleine Imaya.

Voor altijd vasthouden

Afgelopen zaterdag mochten Tabitha en Mauron hun kersverse dochter voor het eerst in hun armen sluiten. Ze gaven het meisje een prachtige naam: Imaya Tabitha Vlaar. De zangeres maakte het nieuws zelf bekend met een foto van de ieniemienie voetjes van het kleine meisje.

Nu deelt Tabitha opnieuw een glimp van haar kleine spruit om haar volgers te bedanken. "Mijn kleine meisje, jij mag je voor altijd aan mij vasthouden", schrijft ze bij de aandoenlijke foto. "Bedankt voor alle felicitaties." Ook deelt de zangeres hoe het met het kersverse gezinnetje gaat. "We maken het goed."

Nagels on fleek

Onder de foto stromen de hartjes en hartoogjes binnen, onder meer van Roxeanne Hazes, Jaimie Vaes en Shary An. "Te lief en schattig", "wat lief" en "prinsesje" klinkt het in de comments.

"Nails nu al on fleek", merkt iemand de lange nagels van de kleine Imaya op. "Hoe niet", reageert Tabitha's verloofde Mauron daarop met hartoogjes. Het is wel duidelijk: de drie zijn dolgelukkig samen.

Verloving

Tabitha en Mauron zijn nu zo'n drie jaar samen. Mauron ging vorige maand bovendien op één knie voor zijn grote liefde and she said yes!

Op Instagram deelde de zangeres destijds een paar prachtige beelden van haar verloving. Op een rustige plek midden in de natuur en met een stunning zonsondergang op de achtergrond krijgt Tabitha de ring aan haar vinger geschoven. "I SAID YES!!!!" schreef de bride to be bij de foto's. "Mauron I love you."

Misschien ook voor jou:
Hilarisch: Tabitha deelt eerlijke post over zwangerschap
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram