Rico Verhoeven verbaast volgers met nieuwe look

Rico, is that you?

Het welbekende coronakapsel hebben we inmiddels allemaal gehad. De kappers zijn inmiddels alweer een flinke tijd open, maar Rico Verhoeven zag nog geen noodzaak om er eentje te bezoeken. Tot vandaag. De kickbokser neemt zijn coupe en baard flink onder handen en vraagt zijn volgers om advies.

Nieuwe look

Rico herkennen we obviously aan zijn gespierde lijf, korte kapsel en getrimde baardje. De kickbokser laat vrijwel nooit een baard staan, maar lijkt in coronatijd een uitzondering te hebben gemaakt. Via Instagram deelt Rico namelijk een foto van zichzelf met een totaal andere look. En eh, ook wij moesten twee keer kijken. Rico lijkt namelijk helemaal niet meer op zichzelf.

Bij de foto deelt hij een diepgaande tekst over het verleden en het heden. “What's done is done and that is that”, schrijft de kickbokser. Waarna hij vervolgens een vraag stelt aan zijn volgers: “Tijd om te scheren of te houden?”

‘Wie is dit?’

Volgers van Rico reageren binnen no-time op de nieuwe foto van de kickbokser. Vol verbazing laat Nicky Romero achter: “Who disssss”, waarna ook andere volgers zich afvragen wie er op de foto staat. “Wie is dit?”, klinkt het dan ook veelvuldig in de reacties.

Menig volger laat vervolgens ook zijn of haar ongezouten mening achter over de hair and beard situation van Rico. Zo vindt de één dat de baard mag blijven, terwijl de voorkeur van een ander juist uitgaat naar een scheerbeurt. Wij zijn benieuwd wat het uiteindelijk is geworden, Rico!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws