Temptations Pommeline reageert op kritiek op uiterlijk: ‘Ik vind het mooi’

De lipfillers van Pommeline zorgden voor flink wat negatieve reacties.

Temptations Pommeline heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat ze aan zichzelf heeft laat sleutelen. Hoewel de realityster regelmatig wordt overladen met complimenten, kreeg ze onlangs ook kritiek over zich heen. De nieuwe lippen van Pommeline vielen namelijk niet bij iedereen in de smaak.

Volle lippen

Pommeline vierde vorige week haar 27e verjaardag en deelde hierom een aantal foto's op Instagram. Het duurde vervolgens niet lang tot de realityster flink wat kritiek kreeg op haar fuller lips. “Vind je je lippen nu niet wat 'te'?” en “Ik herkende je bijna niet”, klonken de reacties.

Kritiek op haar uiterlijk lijkt Pommeline echter niet heel veel te doen. In een video op Instagram Stories laat de realityster namelijk weten dat ze juist erg blij is met haar nieuwe lippen. “Zou ik het anders doen? Nee”, begint Pommeline in de video.

Reactie Pommeline

Pommeline vervolgt haar bericht met een duidelijke boodschap. “Ik vind het mooi, dus als het u niet aanstaat…” Het moge duidelijk zijn dat de realityster zich maar weinig aantrekt van de reacties van haar volgers.

Het is echter niet de eerste keer dat Pommeline open is over haar cosmetische ingrepen. Zo vertelde ze in een eerder interview met Natur'elle dat ze zelfs spijt heeft van één van haar ingrepen. De realityster had zichzelf namelijk een nieuwe neus aan laten meten, nadat ze een bepaalde filter op haar telefoon had gebruikt.

“Ik zag die filter en dacht: zo smal wil ik mijn neus. Ik heb die filter achteraf ook aan de chirurg laten zien. Als die filters niet zouden bestaan, had ik nooit geweten hoe mijn neus er zo smal uit zou zien.”

Bron: Love Reality | Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws