Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Van deze plastische ingreep heeft Temptations Pommeline spijt

De Temptation Island-ster is niet overal even blij mee.

Pommeline

Pommeline Tillière is niet vies van wat plastische chirurgie hier en daar. Maar of de Temptation Island-ster ook altijd tevreden is met het resultaat? Helaas niet. Van sommige ingrepen heeft ze achteraf gezien spijt.

Filter op Instagram

We kennen ze allemaal: de filters waardoor je gezicht er plotseling een stuk strakker, smaller en egaler uitziet. Een van deze filters was voor Pommeline een heuse eye opener. In de Vlaamse video-serie Natur'elle vertelt ze hoe dit zit.

"Ik zag die filter en dacht: zo smal wil ik mijn neus. Ik heb die filter achteraf ook aan de chirurg laten zien. Als die filters niet zouden bestaan, had ik nooit geweten hoe mijn neus er zo smal uit zou zien."

Bilimplantaten

Maar niet alleen een filter op Instagram zorgde ervoor dat Pommeline een chirurgische ingreep onderging. Tijdens haar deelname aan Temptation Island kreeg ze een gemene opmerking over haar billen, die ervoor zorgde dat de blondine opnieuw onder het mes ging.

"Ik heb nooit problemen gehad met mijn billen, tot ik meedeed aan Temptation Island. Ik hoorde iemand zeggen: ah, ze heeft geen kont. En sindsdien kreeg ik dat niet meer uit mijn hoofd." Pommeline ontdekte al gauw dat er bilimplantaten bestonden. "Toen dacht ik meteen: ja, dat wil ik ook."

Spijt

De blondine is naar eigen zeggen best wel gevoelig voor groepsdruk. Ze vertelt dat toen ze nog op school zat, meerdere meisjes voor permanente make-up kozen. "Ik heb dat dan ook maar laten doen, boven en onder mijn ogen. Achteraf gezien heb ik daar spijt van, omdat ik van mezelf al grote ogen heb. Ik heb er gewoon niet goed genoeg over nagedacht."

De blondine is tevreden met haar uiterlijk, maar plaatst wel een flinke kanttekening bij haar ingrepen. Zo geeft ze aan dat haar huid nu nog strak is, maar dat dit wel anders zal zijn als ze later vijftig is. "Ik had er beter over moeten nadenken, en blij moeten zijn met wat ik had."

Misschien ook voor jou:
Temptation’s Pommeline bijt van zich af na haatopmerkingen over haar lichaam
Showbizz
  • Jari.be
  • RTL