Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Pommeline deelt resultaat van neuscorrectie

De blondine nam haar volgers mee naar de kliniek in Turkije.

Pommeline Tillière

Pommeline Tillière heeft een neuscorrectie ondergaan en deelt het proces in haar vlog op haar YouTube-kanaal. De blondine heeft haar neus laten corrigeren, omdat ze problemen had met ademen. En als je dan toch bezig bent...

Ingreep

De Temptation Island-verleidster heeft haar neus recht laten zetten en 'een beetje bijgewerkt' in Turkije.

"Ik heb al heel lang last van een verstopte neus, waardoor ik ook veel hoofdpijn had. Ik heb daar toen foto's van laten nemen en daaruit blijkt dat het tussenschot van mijn neus heel erg scheef staat", begint de blondine in haar vlog.

Neus

Toch is dit niet de enige reden voor de ingreep. "Dat is de voornaamste reden van mijn operatie. Maar toen dacht ik: als ze dan toch bezig zijn met de binnenkant, dan mag de buitenkant ook wel wat fraaier", gaat ze verder.

Het duurt nog even voordat de neus helemaal hersteld is, maar Pommeline geeft aan dat ze nu al tevreden is met het resultaat. "Ik ben superblij met het resultaat. Het wordt een mooie neus, maar het belangrijkste van dit alles: ik kan weer vrij ademen en ik slaap in één stuk door 's nachts", aldus de blije verleidster.

Het is niet de eerste keer dat Pommeline een bezoekje bracht aan een kliniek. Zo heeft de blondine in het verleden ook iets aan haar borsten en billen laten doen.

Misschien ook voor jou:
Temptation’s Pommeline bijt van zich af na haatopmerkingen over haar lichaam
Showbizz
  • HLN
  • Brunopress