Bas Smit showt ‘sixpack’ op Instagram: ‘Nooit meer een shirt aan’

En dat zónder er hard voor te trainen...

Lees ook

Dat de sportscholen al maandenlang gesloten zijn is voor Bas Smit geen excuus om niet te trainen. Tenminste, dat is wat de influencer ons maar al te graag wil doen geloven.

Nooit meer een shirt aan

Op Instagram plaatst Bas een shirtless foto waarop hij duidelijk in zijn nopjes is met zijn strakke voorkomen. “Nooit meer een shirt aan hoor!” schrijft de hubby van Nicolette van Dam bij het sportieve kiekje. Maar als je twee keer kijkt, zie je al snel dat de sixpack harstikke fake is. Leuk geprobeerd, Bas!

Dat het neppe wasbord van Bas een beetje buiten proportie is met de rest van zijn lichaam, erkent de influencer wel. “Komende tijd ff focus op de benen”, grapt hij bij de foto. Volgens Ralph Moorman is dat niet eens nodig: “Ach je benen, die zie je nooit op de Men's Health cover.” En volgens veel volgers is het eerste wat Bas aan zijn onderlichaam moet doen het uittrekken van de Crocs waar hij vol trots mee poseert…

Niet goedkoop

In zijn Instagram Stories geeft Bas prijs wat het geheim achter zijn afgetrainde buikspieren is: een siliconen 'spierpak' à 398,47 euro. Een flink bedrag, maar dat weet de ondernemer meteen te relativeren: “Ja jongens, het is niet goedkoop, maar reken even uit wat een paar jaar naar de sportschool plus al die poeders kost!”

Het is duidelijk dat deze manier van spierballen kweken wel bevalt, want niet veel later showt Bas in zijn Stories dat hij al twee spierpakken in huis heeft. “Keuzestress!” Wel een groot voordeel: “Nooit meer ongemakkelijk met alleen een broekje aan.”

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook