doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Bas Smit geniet van hilarische imitatie van Nicolette van Dam en zichzelf in De TV Kantine

Bas Smit deelt bijzonder bericht op Instagram: 'Happier dan ooit'

De 'influencer' viert vandaag een bijzondere mijlpaal.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Bas Smit

Bas Smit viert vandaag een bijzondere mijlpaal! De zakenman, 'man van' en 'influencer' mag vandaag namelijk maar liefst veertig kaarsjes uitblazen. Enne, dat viert-ie natuurlijk groots.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Veertig kaarsjes

"Jaaa ben gewoon 40 hoor", begint Bas bij een vrolijke verjaardagsfoto met Nicolette van Dam en hun twee dochters. "En echt happier dan ooit. Zo heerlijk met m'n drie meiden die er ook zo'n feest van maken. Echt zo trots op ze. Heerlijk gezonde familie en geweldige vrienden."

Ondanks alle slingers, ballonnen en de feeststemming, vergeet Bas niet wat voor vervelend jaar hij achter de rug heeft. "Afgelopen jaar was het meest uitdagende jaar ever, maar heeft zoveel moois gebracht en daar focussen we op", schrijft hij op Instagram. Hij blikt ook alvast vooruit op het komende jaar, wat veel goeds in petto heeft. "Het is zuur dat we in deze tijd niet los kunnen gaan, maar er gaan het hele jaar gekke dingen gebeuren, dus hou je vast. Ik deel veel, maar we hebben afgelopen twee jaar aan zes grote projecten gewerkt die nog niemand weet en komende maanden los gaan. En daar ga je heel blij van worden, het wordt een soort van trakteren", aldus Bas, geheel in verjaardagssfeer. "We gaan er weer een top jaar van maken."

Felicitaties

Bas' veertigste verjaardag is ook zijn volgers niet onopgemerkt gebleven. Onder de post wordt hij overladen met hartjes en felicitaties. "Zo trots op je', schrijft zijn vrouw Nicolette. Ook BN'ers als Jandino Asporaat, Bram Krikke en Monica Geuze feliciteren Bas met zijn verjaardag.

"Zo, heftig getal wel. Mooi om jullie zo te zien groeien. Gefeliciteerd ome Bas", schrijft Joel Beukers. "4 donnies amigo, gefeliciteerd sexy jaguar", laat rapper Sjaak onder de foto achter.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');