Ka-ching! Zoveel verdient Nikkie de Jager

Good job, Nikkie.

Nikkie de Jager aka NikkieTutorials timmert al jarenlang keihard aan de weg als YouTuber. De queen of make-up heeft op Instagram een gigantisch aantal volgers en verschijnt sinds kort met haar eigen tv-shows op de buis. Maar wat verdient Nikkie eigenlijk?

Groot bereik

Met 14,5 miljoen volgers op Instagram en 13,8 miljoen YouTube-abonnees kunnen we wel stellen dat Nikkie enorm succesvol is. De beautygoeroe is inmiddels bekend over heel de wereld en haalt de ene na de andere grote klus binnen.

Maar wat verdient de social queen hier nu eigenlijk mee? Daar liet Socialblade een berekening op los. Volgens de Amerikaanse website zou Nikkie een half miljoen per jaar verdienen aan haar YouTube-account. Naast haar video's verdient Nikkie ook flink wat geld aan haar posts op Instagram. Verschillende bronnen onthulden dat Nikkie tot wel 25 duizend euro per Instagram-foto verdient.

Tv-programma

Naast haar YouTube-video's en Instagram-posts zien we Nikkie tegenwoordig steeds vaker in de jury van Nederlandse tv-programma's. Daarnaast lanceerde ze kortgeleden haar eigen make-up programma Make-up Cup op NPO3. Het bleef echter niet bij dit tv-programma, aangezien ze samen met Roxeanne Hazes ook te zien is in de Videoland-serie Glow Up: The Next Dutch Make-up Star.

De bedragen die Nikkie aan deze programma's verdient zijn niet duidelijk. Wel wist de website FEMFEM te achterhalen dat Nikkie samen met haar lover in een huis van ongeveer 660 duizend euro woont. Ook reed ze voor een lange tijd in een BMW i8, een auto waarvan de verkoopprijs rond een ton ligt. Al met al lijkt het vermogen van Nikkie op zo'n drie miljoen euro uit te komen. En let op: dit is een grove schatting. Good job, Nikkie.

Bron: FEM-FEM | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws