doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Emotionele Nikkie de Jager geeft update na overval: ‘Dit was mijn grootste nachtmerrie’

Heftig: Nikkie de Jager werd tijdens overval vastgebonden en geslagen met vuurwapen

Nikkie noemde de overval een grote nachtmerrie.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Nikkie de Jager

Nikkie de Jager, aka NikkieTutorials, en haar verloofde Dylan Drossaers kregen in augustus 2020 de schrik van hun leven. De twee werden destijds in hun eigen huis overvallen. De officier van justitie maakte vandaag bij aanvang van een rechtszitting van twee verdachte in deze zaak meer bekend over de overval.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Overval

De officier van justitie maakte vandaag in de rechtbank van Rotterdam bekend dat vier overvallers ervan worden verdacht dat zij Nikkie en haar verloofde onder schot hielden. Ook werd Nikkie tijdens de gewapende overval in haar eigen huis vastgebonden en geslagen met een vuurwapen. Iets wat de beautygoeroe omschreef als een van de engste en meest traumatiserende gebeurtenissen in haar leven.

Vandaag staan twee verdachten van 22 en 24 voor de rechtbank tijdens een inleidende zitting. De twee worden ervan verdacht dat ze hun slachtoffers met kracht vastpakten en een vuurwapen op de borst duwden. “We moeten jullie vastbinden. Jullie moeten een half uur blijven zitten, anders komen we terug en heb je problemen”, zouden de verdachten daarbij hebben geroepen. Ook zouden de twee hebben gevraagd waar de kluis is.

Gisteren is nog een derde verdachte in de zaak aangehouden.

Grootste nachtmerrie

Midden augustus reageerde Nikkie in een emotionele YouTube-video op de overval. “Een paar dagen geleden waren Dylan en ik onderdeel van een van mijn grootste nachtmerries”, begon ze. “We zijn overvallen terwijl we onder schot werden gehouden in ons eigen huis. Ik kan jullie niet te veel vertellen, vanwege het lopende onderzoek, maar ik wil jullie laten weten dat oké ben.”

“Misschien kan ik jullie op een dag alles vertellen, maar op dit moment is dat vanwege mijn mentale staat en volgens de wet niet mogelijk. We doen alles om dit recht te zetten”, vervolgde ze.

Vandaag verzochten de advocaten van de verdachten de rechtbank om het voorarrest van hun cliënten te schorsen. Vanmiddag neemt de rechtbank daar een beslissing over. De volgende inleidende zitting is op 4 juni.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');