EOTBDD’s Jørney haalt keihard uit naar Shani: ‘Schijnheilig en hypocriet’

De twee lijken fikse ruzie met elkaar te hebben.

Lees ook

Hoewel Jørney en Shani in Ex on the Beach: Double Dutch wel door één deur lijken te kunnen, is dat in real life absoluut niet het geval. De twee halen via Instagram Stories keihard naar elkaar uit en nemen absoluut geen blad voor de mond.

‘Hypocriet en schijnheilig’

Onlangs beantwoordde Jørney via Instagram Stories een aantal prangende vragen van haar volgers. Zo wilde een volger weten wie haar besties uit het MTV-programma waren. Vervolgens deelde Jørney een foto met Lesley, Imke, Gloria en haarzelf. Shani was op deze foto nergens te bekennen.

Daar liet Jørney het echter niet bij. Een dag later vertelde ze in een video op Instagram Stories: “Shani en ik zijn geen vriendinnen en dat gaan we dus ook nooit worden.” De original sluit deze heftige boodschap nog enigszins positief af door te zeggen: “Ik gun haar wel het beste.”

Gezoend

Wat de exacte reden van deze onenigheid is, daar blijft Jørney geheimzinnig over. Al lijkt het te maken te hebben met de aflevering waarin Shani met Odim zoent. Jørney had op dat moment een duidelijke fling met Odim, maar dat leek Shani te negeren. “Zij is daarvan op de hoogte en zoent hem.”

De original noemt Shani vervolgens “hypocriet en schijnheilig”, aangezien Shani vlak na de kus aan Jørney vroeg of ze een leuke outfit mocht lenen. “Helemaal omdat ze een uur later, na die zoen, aan mij vroeg of ze een setje mocht lenen dat ze aan kon naar het strand.”

Reactie Shani

Na alle felle uitspraken van Jørney via Instagram Stories, besloot Shani te reageren. In een gesprek met roddelkoning Fawry not Sawry laat Shani weten dat Jørney alleen aan het programma meedeed voor de fame.

Hierop weet Jørney nog een laatste reactie te geven. “Deze meid heeft geen poot om op te staan”, begint ze. Vervolgens vraagt ze haar volgers om de afleveringen van EOTBDD zeker verder te kijken, aangezien er nog flink wat gaat gebeuren. “Jullie gaan het nog wel zien, schatten. Ik ga het hierbij laten.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook