Aiii: hint EOTBDD’s Jørney op een ruzie met Shani?

Via Instagram laat Jørney blijken dat de twee in elk geval geen vriendinnen zijn.

In de eerste twee afleveringen van Ex on the Beach: Double Dutch lijkt het tussen de originals in de villa nog koek en ei. Toch is er meer aan de hand dan we dachten. Via Instagram Stories laat Jørney namelijk blijken dat het totaal niet botert tussen haar en Shani.

Geen vriendinnen

Dat er ons nog flink wat drama te wachten staat in EOTBDD moge duidelijk zijn. Gister beantwoordde original Jørney een aantal prangende vragen van haar volgers in een Q&A via Instagram Stories. Een volger stelde de vraag: “Wie waren je vriendinnen in de villa?”, waarna Jørney een opmerkelijk antwoord geeft.

Zo zien we een foto van Jørney, Lesley, Gloria en Imke – en lijkt Shani van de foto afgeknipt te zijn. Ook tagt Jørney alleen de dames die we op de foto zien.

Drama in de villa

Het is geen enkele kijker ontgaan dat Shani flink haar mond opentrok toen Imke haar intrede in de villa maakte. Het ging zelfs zo ver, dat Imke volledig in huilen uitbarstte. Een van de volgers van Jørney is dan ook benieuwd naar haar mening over deze situatie. Hierop weet ze koelbloedig te antwoorden: “Sometimes the most powerful thing you can say is nothing at all.”

Met deze uitspraak lijkt de original haar hart nog niet voldoende te hebben gelucht. Ze maakt haar verhaal af door te vertellen dat ze met niemand uit de groep een probleem heeft, maar je geen controle hebt over wat een ander zegt of doet. “Je hebt wel controle over de waarde die je eraan hecht, dus ik maak me niet moe. Focus op jezelf.” Hmm…

Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws