Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zo zag EOTBDD's Shani er met rood haar uit

Throwback time!

Shani van Hoey

We kennen de deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch nog niet zo lang, maar Shani van Hoey springt nu al in het oog. Vroeger zag de blonde tattoo queen er echter heel anders uit. Kijk mee!

Shani van Hoey

De 23-jarige Shani is één van de acht singels waarmee we in de eerste aflevering van EOTBDD kennis hebben gemaakt, maar veel kijkers zullen haar naam meteen hebben onthouden. De knappe blondine laat namelijk graag van zich horen, neemt geen blad voor de mond en is met haar vele tatoeages een indrukwekkende verschijning op het strand.

De liefde voor tattoos gaat diep bij de Belgische kandidate. Ze opende vorig jaar haar eigen bedrijfje Tinta Maldita dat onder andere piercings, teeth whitening en natuurlijke tatoeages verzorgt. Al jarenlang showt ze trots haar eigen inktkunstwerkjes en piercings, maar toch zag ze er vroeger heel anders uit.

Rood haar

Op Shani's Facebookpagina is te zien dat de single vroeger met rood haar door het leven ging. Je kunt wel stellen dat de deelneemster de afgelopen zes à zeven jaar een flinke metamorfose heeft doorgemaakt, al was ze altijd al een beauty. Herken jij haar terug op de oude foto's?

Misschien ook voor jou:
EOTBDD's Jørney zag deelname eerst niet zitten: 'Ik heb er drie jaar over getwijfeld om mee te doen'
Showbizz
  • Beautify
  • MTV