Levy van Wilgen en Sepanta delen groot nieuws

De twee maakten grootse plannen nadat hun OnlyFans-account werd geblokkeerd.

Vlak na de lancering van de documentaire OnlyFans Uncovered werd het OnlyFans-account van Levy van Wilgen en Sepanta door het platform geblokkeerd. Grazia besloot polshoogte te nemen en sprak Levy over deze plotselinge gebeurtenis.

Plotseling geblokkeerd

Levy en Sepanta konden van hun verdiensten op OnlyFans goed leven. De twee verdienden maandelijks gemiddeld meer dan 50 duizend euro door steamy content op het platform te delen. Tot 1 april. Het platform besloot een aantal regels aan te passen en accounts werden gecontroleerd.

“Zo mag je geen naaktfoto’s meer posten die op openbare plekken zijn gemaakt. En als je met anderen poseert, dan alleen met mensen die ook een OnlyFans-account hebben, zodat ze te taggen zijn”, legt Levy uit. Ondanks de aangepaste regels, was het volgens de creator niet nodig geweest om zijn account te blokkeren. “Dat zou een kwestie zijn van een paar kleine aanpassingen, en geen reden voor een blokkade.”

Eigen platform

Een simpel telefoontje naar de klantenservice van OnlyFans om een oplossing te vinden, dat zat er niet in. “Het meest frustrerende was dat ik niemand te pakken kreeg. Of je nu eens per maand een recept op OnlyFans zet – het platform is namelijk echt niet alleen maar voor adult content – of een van hun grootste creators bent: je krijgt dezelfde slechte klantenservice. En daar heb ik genoeg van.”

Met een gigantisch aantal fans over heel de wereld besloten Levy en Sepanta een oplossing te zoeken. De twee laten hun OnlyFans-carrière voor wat het is, en besloten een eigen platform op te zetten. “Ik weet nu dat de sky the limit kan zijn, als ik er maar hard voor werk. En vooral niet afhankelijk ben van andere partijen. Daarom lanceer ik levysep.com, mijn eigen platform met adult content, vernoemd naar mij en mijn goede vriend Sepanta.”

De twee zijn van plan om vergelijkbare content te delen, maar houden het alleen bij steamy kiekjes. “Ik liep al maanden met dit idee, maar stelde het steeds uit. Nu komt het in een stroomversnelling.”

In de nieuwste Grazia vertelt Levy van Wilgen over zijn verdiensten aan het platform, zijn plannen voor de toekomst en nog veel meer. Vanaf morgen in de winkel!

Bron: Grazia (Agnes Hofman) | Beeld: Instagram

Laatste nieuws