Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Dennis van de Water over OnlyFans: 'Op een gegeven moment dacht ik: 'Ik doe het gewoon’'

Ook deelt Dennis hoeveel fans hij nu heeft.

Dennis

Dennis van de Water is een van de acht creators die voor OnlyFans Uncovered werd gevolgd. In de documentaire is te zien dat de rising star zijn OnlyFans-account opzet, maar hoe is de periode na zijn release verlopen? Grazia belde met de Temptation-single om te praten over zijn OnlyFans-account.

Expliciete content

Wie aan OnlyFans denkt, denkt al vrij snel aan zeer expliciete content van verschillende influencers. Toch staan er heus niet alleen heftige plaatjes op het platform, en dat is dan ook een van de redenen waarom Dennis begon met OnlyFans. “Ik ben heel open minded en ik dacht er al langer aan om te beginnen met OnlyFans”, begint de Temptation-single. Bovendien werkte Dennis al als stripper en was het voor hem dan ook geen grote stap om een account aan te maken. “Op een gegeven moment dacht ik: ‘F*ck it, ik doe het gewoon. Vooral omdat ik zelf kan bepalen wat ik wel en niet op mijn account laat zien.”

“Er heerst natuurlijk wel een stigma op OnlyFans; dat er alleen porno opstaat. Er zijn ook creators die dit plaatsen, maar zij mogen zélf beslissen of ze zo ver willen gaan. Je hebt zelf de touwtjes in handen en daarom koos ik ervoor om een account aan te maken.”

Aantal fans

In de documentaire is te zien dat Dennis nog maar net komt kijken op OnlyFans. Voorlopig is hij dan ook nog niet van plan om volledig uit de kleren te gaan op zijn account. “Omdat ik beginnend ben, heb ik nu alleen nog maar teasend materiaal op mijn OnlyFans staan.” Toch overweegt Dennis wel om ooit in volle glorie op OnlyFans te pronken. “Ik ga dat niet meteen doen, maar ik sta er wel voor open. Het hangt ook van mijn fans af”, verklaart de creator.

Op 11 maart promootte Dennis voor het eerst zijn OnlyFans-account op Instagram met een pikante foto. Hij begon met tien fans en een week later deed hij in de documentaire uit de doeken dat hij 36 fans heeft. Maarre, hoeveel volgers heeft de stripper nu hij ruim een maand actief is op het platform? “Ik heb nu tachtig fans en ik post twee à drie keer per week."

"Ik ga nog een gameplan maken wat betreft OnlyFans; het is nu allemaal nog heel nieuw voor me. Binnenkort ga ik ook wat content maken met een goede vriend van me en gaan we even kijken wat we neer kunnen zetten.”

Bijzondere verzoeken

In OnlyFans Uncovered kwam al aan bod dat creators soms bijzondere verzoekjes van hun fans krijgen. Dennis kan daar inmiddels ook over meepraten. “Ja, ik heb ook al wel wat verzoekjes gekregen”, lacht hij. “Ik ga daar nog niet op in. Ik krijg vooral berichten van mannen met de vraag of ik een bepaalde foto wil sturen, iets wil zeggen of iets wil doen, maar daar voel ik me niet comfortabel bij. Dus dan doe ik dat niet. Ik zie mezelf dat ook niet zo snel doen.”

OnlyFans Uncovered is nu op Videoland te zien.

Misschien ook voor jou:
Deze Temptation Island-deelnemer heeft ook een OnlyFans-account
Showbizz
  • Videoland