Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Levy van Wilgen laat van zich horen na verwijderen OnlyFans-account

Vlak na de OnlyFans-docu op Videoland werd het account van Levy offline gehaald.

Levy van Wilgen

Vlak nadat Levy van Wilgen furore maakte in de Videoland-docu OnlyFans Uncovered werd zijn account offline gehaald door het platform. Best wel shocking, want Levy verdiende met zijn OnlyFans-account zo'n 65 duizend euro per maand.

OnlyFans-creator

Levy mag zichzelf een heuse professional noemen, aangezien hij met zijn verdiensten en hoge aantal fans de grootste OnlyFans-creator van Nederland was. In de Videoland-docu sprak hij nog openhartig over zijn plezier op OnlyFans. Ook vertelde hij dat zijn vrienden, waaronder Sepanta Arya, dankzij hem ook een carrière op het platform zijn gestart.

In de documentaire volgen we ook Sepanta op de voet. Hij verdient ook zijn brood met OnlyFans en krijgt als creator maandelijks zo'n tienduizenden euro's op zijn rekening gestort. Gek genoeg werd ook Sepanta vlak na de documentaire van het platform verwijderd.

Reactie Levy

Via Instagram maakten Levy en Sepanta afgelopen week bekend dat zij niet langer welkom zijn op het platform. De exacte reden gaven de twee niet. Inmiddels heeft Levy via Instagram gereageerd op deze heftige gebeurtenis.

"Mijn OnlyFans is weg, maar ik blijf een positief persoon en zie altijd overal het goede in", begint Levy. "Dat is dan ook de reden waarom ik op dit moment bezig ben met een eigen platform, samen met Sepanta. We gaan iets nieuws maken wat veiliger is dan OnlyFans." Ook laat hij weten dat hij op dit moment allesbehalve stilzit, want via Telegram houdt de creator zijn duizenden fans tevreden met flink wat steamy foto's.

Misschien ook voor jou:
Temptations Dennis van de Water over OnlyFans: 'Op een gegeven moment dacht ik: 'Ik doe het gewoon’'
Showbizz
  • Videoland (OnlyFans Uncovered), Instagram