Stijn Fransen deelt vrolijke foto met babybuik

'Trots op mijn bolle buik.'

Lees ook

Lange tijd hield Stijn Fransen haar zwangerschap goed verborgen, maar de laatste paar weken laat ze op Instagram steeds meer zien van haar groeiende babybuik. Tijdens een strandwandeling dit weekend moest er dan ook een foto genomen worden met haar prachtige baby belly.

Babybuik

Coronakilo's? Nee hoor, want al twintig weken lang is er een extra leventje heel hard bezig om te groeien in mijn buik”, maakte Stijn enkele weken geleden haar zwangerschap op Instagram bekend. “Dit is officieel het grootste project waar ik ooit aan begonnen ben. Wat is zwanger zijn onwijs bijzonder”, aldus de voormalig GTST-actrice.

Dat Stijn ontzettend geniet van haar zwangerschap, is wel te zien op een kiekje dat ze afgelopen weekend deelde. “Nogal trots op mijn bolle buik”, schrijft de actrice onder de foto, waarop ze met een big smile haar babybuik vasthoudt. Cute!

Prachtig

De Instagramvolgers van Stijn smullen van het vrolijke zwangerschapskiekje. “Ik vind dit zó leuk”, schrijft iemand. BN'ers Shary An en Sarah Chronis zijn het behoorlijk eensgezind: “Mooooi!!” Ook Babette van Veen laat een mooie boodschap achter onder Stijns foto. “Prachtig ben je”, schrijft ze.

De actrice is inmiddels al ruim over de helft van haar zwangerschap. Stijn en haar vriend hebben dus nog maar een paar maanden te gaan met z'n tweetjes, voordat ze hun baby in hun armen mogen sluiten.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook