doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Snelle reageert op geruchten rondom burn-out

De artiest vertelt hoe het echt zit.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Snelle

Twee weken geleden werd bekend dat rapper Snelle 'het even rustiger aan ging doen', omdat hij oververmoeid thuis zou zitten. Snelle reageert nu voor het eerst zelf op deze geruchten.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Deels niet waar

Snelle zou van de dokter het advies hebben gekregen om het wat rustiger aan te doen. Dit klopt, geeft de rapper aan, maar het verhaal is wel deels groter gemaakt dan dat het is. "Bepaalde geluiden kloppen. Ik ga het even iets rustiger aan doen. Bepaalde dingen zijn iets groter gemaakt dan ze zijn en dat voelt een tikkeltje gênant soms", laat hij weten. Wat er dat precies groter is gemaakt, vertelt hij niet.

Hij laat aan zijn fans weten dat hij snel weer terugkeert. "Jullie honderden berichten, kaarten en cadeautjes zijn niet nodig, maar wel extreem hartverwarmend", aldus Snelle.

Carrière

Een paar jaar geleden had nog nooit iemand van rapper Snelle gehoord, maar nu kunnen we niet meer om hem heen. Met hits als Scars, Plankgas, Ze Kent Mij en In De Schuur werd hij in 2020 al uitgeroepen tot de meest gestreamde artiest van Nederland. Daarnaast kan hij zich nu ook de eerste Nederlandse artiest met een Netflix Original documentaire noemen. Deze documentaire is sinds gisteren te bekijken op Netflix.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');