doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Rapper Snelle 'oververmoeid' na intense periode

Sterkte!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Snelle

Treurig nieuws voor Rapper Snelle. De artiest zit namelijk oververmoeid thuis na een 'fantastische maar intense periode', zo laat zijn management weten.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Carrière

Een paar jaar geleden had nog nooit iemand van rapper Snelle gehoord, maar nu kunnen we niet meer om hem heen. Met hits als Scars, Plankgas, Ze Kent Mij en In De Schuur werd hij in 2020 al uitgeroepen tot de meest gestreamde artiest van Nederland. Daarnaast kan hij zich nu ook de eerste Nederlandse artiest met een Netflix Original documentaire noemen.

Dat is natuurlijk geweldig voor de artiest, maar al deze successen in de afgelopen twee jaar hebben er wel voor gezorgd dat de The Voice Kids-coach zich nu even moet terugtrekken.

Intense periode

"De afgelopen twee jaar zijn voor Snelle een fantastische, maar ook intense periode geweest", legt zijn management uit. "Zijn enorm drukke agenda heeft tot zo'n vermoeidheid geleid dat hij op advies van de huisarts de komende periode rustig aan moet doen. Aangezien zijn gezondheid het allerbelangrijkste is houden wij ons aan dit advies. Wij rekenen op jullie begrip", aldus het bericht.

Of dit van invloed gaat zijn op zijn rol als coach in The Voice Kids is nog niet duidelijk. RTL is samen met zijn management aan het kijken "hoe hij invulling kan geven aan de geplande opnames voor The Voice Kids".

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');