Nikkie de Jager zet tattoo om deze bijzondere reden

En bij de onthulling van haar nieuwe tatoeage komt natuurlijk een stunning make-up look kijken.

Op Instagram onthult Nikkie de Jager haar nieuwe tatoeage en de bijzondere betekenis erachter. Voor de gelegenheid komt de beauty queen ook met een incredible make-up look.

Nieuwe tattoo

Nikkie deelt op haar Instagram-account een video waarin ze haar nieuwe tattoo laat zien en ook meteen de betekenis onthult. Zoals we van de YouTube-ster kunnen verwachten maakt ze er een stunning spektakel van. Playbackend maakt ze zich op in de kleuren van de trans-vlag, en dat heeft ook alles te maken met de reden voor haar nieuwe tatoeage.

“Vorig jaar kwam ik uit de kast als transgender, en om mijn vrijheid te vieren heb ik een tatoeage laten zetten die staat voor het volledig omarmen van mezelf”, is er te lezen in het filmpje. “Ik besloot om me aan te kleden als een prinses in de kleuren van de trans-vlag.” Wanneer Nikkie de mouw van haar shiny prinsessenjurk optrekt, krijgen we haar nieuwe inktkunstwerkje meteen te zien.

Kunstig plaatje

De nieuwe tattoo toont een 'mannelijke' en 'vrouwelijke' hand die elkaar aanraken (we love de prachtige uitstekende nagel). Niet alleen heeft dit schitterende plaatje een speciale betekenis voor Nikkie, ook is het een knipoog naar een famous kunstwerk van Michelangelo. En wat ons betreft staat-ie prachtig tussen de andere tattoos op haar arm!

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws