Zien: celebs en BN’ers delen eerlijke foto’s van lichaam na zwangerschap

Roxeanne Hazes, Shay Mitchell, Kate Hudson en andere celebs delen onbewerkte foto's van hun lijf.

Lees ook

Op Instagram lijkt alsof sommige BN'ers en celebs drie weken na hun bevalling alweer back in shape zijn. Een vertekend beeld, want bij veel vrouwen is dit absoluut niet het geval. Onderstaande moms besloten hun post-baby body niet te verbergen en delen vol trots hun veranderende lichaam. Want vrouwen mogen hier juist trots op zijn!

Shay Mitchell

Terwijl iedereen dacht dat de actrice na de bevalling al snel weer een shape was, deelde Shay Mitchell ruim een jaar later dat dat helemaal niet zo was.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is trots op haar tijgerstrepen die haar het grootste cadeau ooit gaven: haar zoon. “Shoutout naar alle mensen die van zichzelf proberen te houden in een maatschappij die je vertelt dat niet te doen”, laat ze weten.

Jenna Dewan

Zeven maanden na de bevalling, deelde Jenna Dewan een foto van haar post-baby body.

Rose Bertram

Rose Bertram had dan wel snel haar oude figuur terug, dat betekent niet dat haar lichaam hetzelfde is gebleven. Op Instagram liet ze zien groeistrepen te hebben overgehouden aan haar zwangerschap en daar apetrots op te zijn.

Ashley Graham

Model Ashley Graham is all for body positivity. Gedurende haar hele zwangerschap deelde ze haar veranderende lichaam. Ook na de bevalling van haar zoon toonde ze haar naakte lichaam met groeistrepen. “Same me, nieuwe verhalen”, schreef ze erbij.

Kate Hudson

Twee maanden na de geboorte van haar dochter deelde Kate Hudson haar lichaam met de wereld. Alweer in de sportschool, omdat ze zich moest voorbereiden op een nieuwe film.

Iskra Lawrence

Het plus-size model Iskra Lawrence wilde twee weken na de bevalling graag echte beelden laten zien op Instagram. “Dit is nu mijn werkelijkheid. Ongewassen haar, nog steeds in volwassen luiers, geen slaap, lekkende tepels en hormonale acne”, schreef ze. “Ik hoop dat door dit te delen, anderen zich minder alleen voelen en weten dat het prima is om je niet altijd goed te voelen.”

Tia Mowry

“Sommige vrouwen hebben na de zwangerschap geen buik meer, bij anderen duurt het wat langer. Zoals bij mij”, schreef de actrice Tia Mowry zeven weken na haar bevalling.

Amy Schumer

Amy Schumer was er vijf weken na de bevalling alweer op uit, maar wel met haar “nieuwe” lichaam.

Millie Mackintosh

De realityster liet weten na de bevalling niet zelfverzekerd te zijn over haar lichaam, maar ook geen haast te hebben om haar oude lichaam terug te krijgen. “Mijn lichaam heeft me een moeder gemaakt en daar zal ik altijd dankbaar voor zijn.”

Gemma Atkinson

Zes weken na haar bevalling, was de actrice weer op Instagram te vinden waar ze trots met haar post-baby curves pronkte. “Ik hoop dat nieuwe moeders snappen dat ze echt niet snel hun oude lichaam terug hoeven te krijgen. Negen maanden een mensje dragen is echt hard werken en het duurt nou eenmaal langer dan een paar weken om je lichaam terug te krijgen”, deelde Gemma Atkinson.

Ashley James

De eerste twee foto's werden slechts twee uur na de bevalling gemaakt, de derde een paar dagen later. “Zwanger zijn en bevallen heeft ervoor gezorgd dat ik mijn lichaam op een hele andere manier ben gaan waarderen”, aldus Ashley James.

Bron: Bored Panda, Cosmopolitan UK | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook