Ruud de Wild na operatie weer herenigd met zoontje Johnny

De radio-dj deelt een foto met zijn zoon op Instagram.

Nadat Ruud de Wild inmiddels al drie operaties achter de rug heeft, is hij weer thuis om te revalideren. De radio-dj krijgt al veel steun van zijn grote liefde Olcay Gulsen, maar werd gisteren ook verrast met een bezoek van zijn zoontje Johnny. Op Instagram deelt Ruud een lieve foto van het tweetal.

Zoontje Johnny

“Zo fijn om weer thuis te zijn”, begint Ruud bij de foto. De radio-dj werd eerder al twee keer geopereerd wegens darmkanker, maar moest na complicaties nogmaals onder het mes. Dat Ruud inmiddels weer thuis is, bevalt de radio-dj erg goed. En dan krijgt hij ook nog eens steun van zijn zoontje Johnny.

“Vandaag is Johnny mijn cheer upper”, gaat hij verder. Op de foto zien we de twee samen op de bank liggen en vrolijk lachen naar de camera. Ook Olcay deelt op Instagram Stories een video van het tweetal. “Zitten ze dan, mijn lievelingspersonen. Gezellig samen”, horen we Olcay zeggen.

Darmkanker

Enkele weken geleden maakte Ruud in zijn eigen radioshow bekend dat hij darmkanker heeft. “Ik ga je misschien laten schrikken, of misschien wel helemaal niet. Ik vind het erg lastig (om te vertellen red.), maar ik probeer het toch maar. Een aantal maanden geleden kreeg ik de diagnose darmkanker.”

Inmiddels is de radio-dj aan het herstellen van zijn derde operatie. Met zijn grote liefde Olcay aan zijn zijde blijft Ruud positief gestemd. “Het is een reis vol hobbels, maar het komt echt goed. Ondanks deze heftige rollercoaster lachen we gelukkig ook nog veel. Wat het leven ook in petto heeft: wij kunnen dit aan. Samen”, vertelde Olcay onlangs. Lief!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws