doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Olcay Gulsen over zieke Ruud de Wild: 'Ik ga goed voor hem zorgen'

Ruud de Wild bedankt volgers voor lieve berichten

‘Dankzij Olcay voel ik me relaxt.’
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Ruud de Wild

Ruud de Wild deelde maandag het heftige nieuws dat hij darmkanker heeft. De radio-dj liet weten dat hij al een keer is geopereerd, maar dat hij nog een keer onder het mes moet. Gisteren vertelde Ruud op zijn Instagram Stories dat hij zich langzaamaan voorbereidt op de operatie en bedankt hij iedereen voor alle lieve berichten.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Lieve berichten

“Ik heb ook geen make-up op, lieverd”, grapt Ruud tegen vriendin Olcay Gulsen als hij zijn video op Instagram naast haar begint. “Ik vind het gek. Iedereen ontzettend bedankt voor alle lieve berichtjes. En dankzij deze hier voel ik me relaxt”, zegt de radio-dj als hij naar Olcay wijst.

Ruud geeft aan dat hij toch iets ontspannends wil doen, dus gaat hij samen met Olcay naar de eerste aflevering van Gestalkt kijken. “Daarna slapen en dan word ik wakker in het ziekenhuis.”

Darmkanker

Ruud maakte maandag in zijn radioshow bekend dat hij kanker heeft. “Ik ga je misschien laten schrikken, of misschien wel helemaal niet. Ik vind het erg lastig (om te vertellen red.), maar ik probeer het toch maar. Een aantal maanden geleden kreeg ik de diagnose darmkanker.”

De radio-dj vervolgt dat hij zijn diagnose in de eerste instantie stil wilde houden. “Dat is me ook een tijdje gelukt, maar niet helemaal.” De radio-dj vervolgt dat hij er vroeg bij is en dat hij al één keer is geopereerd. “Helaas is niet alles weg. Ze hebben nog een keer gekeken en ik moet nog een keer geopereerd worden.

“Na die operatie moet ik een tijdje revalideren.” Dit betekent dat Ruud voorlopig stopt met De Wild In de Middag. “Ze zijn er supersnel bij, maar kanker blijft kanker, het blijft iets engs. Ik hoop na die revalidatie terug te komen. Jullie zijn nog niet van me af.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');