Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bridgertons Luke Newton reageert op gerucht over seizoen 2

Aha!

Colin Bridgerton

Bridgerton-fans houden zich al tijden bezig met de vraag of de opnames van hun favoriete show nou al zijn begonnen. Luke Newton leek met een Instagrampost te bevestigen dat de cast en crew inderdaad waren begonnen met filmen, maar niets blijkt minder waar…

Oeps...

Luke, die de rol van Colin Bridgerton voor zijn rekening neemt, heeft de lucht geklaard over een gerucht dat hij de wereld in hielp. Zo plaatste de acteur onlangs een foto op Instagram waarop te zien is dat hij met Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton) op de set van Bridgerton staat. “The boys are back in town”, schreef de acteur bovendien in de caption.

Niet veel later concludeerden zowel fans en media dan ook dat de opnames van seizoen twee van Bridgerton eindelijk waren begonnen. Maar helaas, het blijkt dat Luke een throwback-foto deelde. “We zijn nog niet begonnen”, deelt de acteur tijdens een event van de Sag Awards. “Maar iedereen heeft er zin in en maakt zich klaar voor seizoen twee.”

Reactie Nicola Coughlan

Ook Bridgertons Nicola Coughlan (Penelope Featherington) reageerde onlangs op het gerucht dat de cast en crew al waren begonnen met filmen. “Nog niet”, antwoordde ze op Twitter. Gelukkig deelde Nicola ook meteen goed nieuws, want het lijkt erop dat de opnames van het kostuumdrama binnenkort dan écht van start gaan. “De pruiken en jurken moeten nog worden gemaakt, maar we starten binnenkort met filmen!”

Enne, betreft de throwback-foto van Luke: inmiddels staan de hashtags #THROWBACK en #SEASON1 in de caption.

Misschien ook voor jou:
Aii: Nicola Coughlan deelt slecht nieuws voor Bridgerton-fans
Showbizz
  • E! Online
  • Bridgerton, Instagram