doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

7 Fun facts over Bridgerton die je nog niet wist

Aii: Nicola Coughlan deelt slecht nieuws voor Bridgerton-fans

Lady Whistledown zou teleurgesteld zijn…
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Nicola Coughlan

Sinds bekend werd dat Bridgerton officieel een tweede seizoen krijgt, kunnen we niet wachten tot we het vervolg kunnen bekijken. Even leek het erop dat de cast en crew waren begonnen met filmen, maar volgens Bridgertons Nicola Coughlan is niets minder waar…

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Seizoen twee

Diverse Amerikaanse media meldden onlangs dat de opnames van het tweede seizoen van Bridgerton van start waren gegaan. Ook werd een foto van Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton) en Luke Newton (Colin Bridgerton) die op de set stonden gedeeld.

Helaas bleek een foto dit keer niet meer te zeggen dan duizend woorden. Nicola, die de glansrol van Penelope voor haar rekening neemt, reageerde namelijk op Twitter op de geruchten. Zo meldde ook Boohoo dat de opnames van Bridgerton al waren begonnen, waarop Nicola reageerde met: “Nog niet.”

Pruiken en jurken zijn nog niet klaar

Gelukkig deelt Nicola ook meteen goed nieuws, want het lijkt erop dat de opnames van het kostuumdrama binnenkort dan écht van start gaan. “De pruiken en jurken moeten nog worden gemaakt, maar we starten binnenkort met filmen!”

Enne, wat betreft de foto van Luke en Jonathan die samen op de set aanwezig waren: dit bleek een oud kiekje van de twee te zijn. Media namen echter aan dat Luke – die de foto op Instagram plaatste – hiermee vertelde dat de opnames van start waren gegaan.

Inmiddels staan de hashtags #throwback en #season1 in capslock in de caption.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');