Deze hints wijzen erop dat Cristina Yang terugkeert in Grey’s Anatomy

Zou het echt zo zijn?

Lees ook

Liefhebbers van Grey's Anatomy smullen momenteel van het zeventiende seizoen van de ziekenhuisserie. Behalve het feit dat de pandemie centraal staat – en dit flink wat shocking scenario's oplevert – keren er ook een aantal oude bekenden terug. Fans vragen zich echter af: keert ook Christina Yang terug in de serie?

Let op: dit artikel bevat spoilers

Speculaties

Sandra Oh, die de rol van Christina Yang in Grey's Anatomy op zich nam, stapte bij het tiende seizoen uit de serie. Tot groot verdriet van veel fans, want de goudeerlijke – en hilarische – opmerkingen van Christina tilden de serie naar een hoger niveau.

Onlangs ontdekten fans van de serie een bijzondere aanpassing op IMDB. Achter de naam van Sandra kon je namelijk tot voor kort zien dat ze in het tiende seizoen afscheid nam van de serie, maar onlangs werd dit jaartal aangepast naar 2020. Opvallend, right?

Nog meer geruchten

Bij deze geruchten bleef het echter niet. In de serie wordt ook een opvallende opmerking gemaakt. “Dus je zegt dat we cardio moeten oproepen?”, horen we in de serie. Met 'cardio' wordt verwezen naar de medische specialiteit van Christina – waardoor fans meteen denken dat Christina haar terugkeer gaat maken in de serie.

Daarnaast raakt Meredith Grey in de serie vanwege de bijwerkingen van coronavirus onwel. Terwijl Meredith onwel raakt, ziet ze niemand minder dan Patrick Dempsey – die de rol van Derek Sheperd also known as McDreamy speelde. Hij keert niet volledig terug in de serie, maar fans konden toch even van de handsome dokter genieten. Of we ook een glimp van Christina gaan krijgen in de serie? Daar moeten we dus nog even geduld voor hebben. Fingers crossed.

Bron: Bustle | Beeld: Grey’s Anatomy

Laatste nieuws

Zie ook