Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Beste nieuws van de dag: alle seizoenen van Grey's Anatomy staan vanaf déze datum op Videoland

Je hoeft je de aankomende tijd niet te vervelen.

Grey's Anatomy

Zie jij door de aankondiging van de lockdown het leven even niet zo rooskleurig meer in? Dat is absoluut niet nodig. Videoland maakte vandaag namelijk bekend dat seizoen 1 t/m 16 van Grey's Anatomy héél gauw op Videoland verschijnt. Bingen maarrrrr.

Grey's Anatomy

Juist, je leest het goed. Alle seizoenen – behalve het allernieuwste seizoen – staan vanaf 4 januari op Videoland. Dit betekent dat we flink wat uren kunnen vullen met onze favo ziekenhuisserie. Enne, dat kunnen we wel gebruiken in deze gekke tijden.

"Seizoen 1 t/m 16 van Grey's Anatomy staat vanaf 4 januari op Videoland. Who's excited?", deelt Videoland via Instagram Stories.

Seizoen 17

Ondanks dit heerlijke nieuws moeten we nog wel even geduld hebben op het 17e seizoen. Dit seizoen wordt namelijk op dit moment alleen nog maar in Amerika uitgezonden. Echter, in het verleden maakten we mee dat het over het algemeen een aantal maanden duurt tot het nieuwste seizoen ook in Nederland op de buis verschijnt.

Good to know: niemand minder dan Patrick Dempsey – die de rol van Derek Sheperd also known as McDreamy speelde – is te zien in de derde aflevering van het zeventiende seizoen van de show. Love it.

Misschien ook voor jou:
Autsj: na meer dan tien jaar nog steeds ruzie tussen deze Grey's Anatomy-acteurs
Lifestyle
  • Videoland
  • Grey's Anatomy