Spoiler: dit hoofdpersonage gaat Grey’s Anatomy verlaten 

Opnieuw verliest Meredith een dierbare...

Dokter Meredith Grey verloor tijdens haar carrière als dokter veel mensen die ze liefhad. Haar goede vriend en collega George O’Malley, haar halfzus Lexie Grey en haar man Derek Shepherd. Helaas bleef het daar niet bij en opnieuw slaat het noodlot in Seattle toe.

Spoiler alert

In seizoen 17 van de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy (die nog niet in z'n geheel in Nederland is uitgezonden) krijgen fans het weer behoorlijk voor de kiezen. Ben jij momenteel niet bij? Then you might wanna turn away, want opnieuw moeten we afscheid nemen van een van de artsen van het Grey Sloan Memorial Hospital.

Dr. DeLuca

Voor de zoveelste keer moet Meredith afscheid nemen van iemand die haar dierbaar is. Het is dit keer ex-vriendje dr. Andrew DeLuca die een incident moet bekopen met de dood. De Italiaanse dokter werd neergestoken en pogingen van zijn collega’s om hem te redden mochten niet baten: hij overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Giacomo Giannotti, die de rol van Andrew voor zijn rekening nam, gaan we dus niet meer terugzien. Sad. Met Variety blikt de acteur terug op zijn tijd in de serie, waarin hij zeven seizoenen te zien was. “Ik heb nog nooit een show meegemaakt die zo geliefd is”, stelt hij. “Die liefde voelen in de afgelopen zeven seizoenen was fantastisch.”

Nog een seizoen?

Het is overigens nog de vraag of de serie veel langer doorgaat. Het zou namelijk maar zo kunnen dat seizoen 17 het laatste is. Kristal Vernoff, de showrunner van het programma, betwijfelt of de serie veel langer doorgaat. Aan Variety deed ze al uit de doeken dat ze zich opmaakt voor alle situaties. En ook Ellen Pompeo herself, die de rol van Meredith vertolkt, is er nog niet zo zeker van. “We zijn het allemaal nog aan het uitzoeken”, liet ze daarover eerder weten aan CBS News.

Bron: RTL Boulevard, CBS News, Variety | Beeld: Grey’s Anatomy

Laatste nieuws