Marly van der Velden licht tipje van de sluier op over hoe Nina GTST verlaat

Aha!

Lees ook

Marly van der Velden maakte in december bekend dat ze opnieuw in verwachting is. De actrice zal op een gegeven moment dan ook met zwangerschapsverlof gaan. Dit betekent dat Marly een paar maanden niet als Nina te zien is in Goede Tijden, Slechte Tijden. Maarre, hoe zal Nina Meerdijk tijdelijk verlaten?

Geen zwangerschap voor Nina

Marly schittert al jaren als Nina in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. De actrice heeft inmiddels een prachtige baby belly, maar we zullen haar groeiende buik niet terugzien in de soap. Zo onthulde Marly onlangs al dat haar personage in GTST niet zwanger wordt.

In GTST heeft Nina al drie kinderen, Nola, Max en bonuszoon Manu. De soapschrijvers kozen ervoor om de zwangerschap van Marly niet te verwerken in de verhaallijn van Nina. En daar heeft Marly zeker geen problemen mee. “Zo blijft het echt van mezelf”, deelt ze met Televizier.

Afscheid Meerdijk

“Dat betekent wel dat mijn groeiende babybuik zo goed mogelijk uit beeld moet blijven. Best een klus voor regisseurs, maar Nina draagt vaak wijdvallende outfits, waardoor je er makkelijker mee wegkomt.”

Geen zwangerschap voor Nina dus, maar hoe zal Marly Meerdijk verlaten in verband met haar zwangerschapsverlof? “Het wordt iets heel positiefs”, deelt Marly. “Niets dramatisch zoals een coma”, verklapt de actrice.

Kinderen

Marly en haar partner Mike Meijer hebben twee dochters: Sammy-Rose en Jackie-Rey. In december deelde Marly dat ze opnieuw in verwachting is. Helaas gaat haar zwangerschap niet alleen over rozen. “Ik heb me goed beroerd gevoeld, maar nu gaat het beter”, deelde ze een aantal weken geleden met RTL Boulevard.

Marly liet destijds op Instagram weten dat ze het geslacht van haar kindje nog niet wist. “Als de kleine maar gezond is.” In januari onthulde Marly dat haar dochters een broertje krijgen.

Bron: Televizier | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook