Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws: déze GTST-actrice is opnieuw in verwachting

Hiep, hiep, hooray!

Marlu van der Velden

Voor Marly van der Velden is het inderdaad the most wonderful time of the year is. De Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice maakte gisteren op Instagram bekend dat ze in verwachting is van haar derde kindje.

Baby on the way

“Zwanger!! Nummer drie op komst”, begint Marly haar bericht op Instagram. De actrice deelt meteen een paar prachtige foto’s van haar gezin op social media. Zo is onder andere te zien dat ze met haar kinderen en vriend Mike bij de openhaard zit. Het gezin kijkt niet naar vier maar naar, jawel, vijf kerstsokken.

“Wat ben ik dankbaar”, gaat Marly in de caption verder. Zij en Mike zijn al de ouders van twee dochters: Sammy-Rose en Jacky-Rey. Of de meiden er een broertje of zusje bijkrijgen, blijft nog even geheim. “Wat het gaat worden blijft nog spannend. Als de kleine maar gezond is”, vervolgt Marly.

Foto

Marly is sinds 2008 samen met haar grote liefde Mike Meijer. In september 2014 werd hun liefde bezegeld met de komst van hun eerste dochter: Sammy-Rose. Een paar jaar later kwam hun tweede dochter, Jacky-Rey, in oktober 2017 ter wereld.

Misschien ook voor jou:
Ferry Doedens emotioneel door afscheid GTST
Showbizz
  • BrunoPress, GTST, Instagram