Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Marly van der Velden: 'Ik kreeg er letterlijk hartkloppingen van'

"Op dit moment heb ik geen werk"

Marly van der Velden: 'Ik kreeg er letterlijk hartkloppingen van'

Nu de film- en theaterwereld volledig stilligt, staren acteurs in lege agenda’s. Aan Grazia vertelt Marly van der Velden ze hoe ze omgaat met de coronacrisis.

Geen werk

"De opnames van Goede Tijden, Slechte Tijden liggen helemaal stil, dus op dit moment heb ik even geen werk. Een bizarre situatie is het, maar wel noodzakelijk", vertelt ze. "Maar de scholen zijn natuurlijk ook gesloten, dus het is wel fijn dat ik er nu volop voor mijn meiden kan zijn."

Behalve tijd met haar dochters doorbrengen, komt ze ook eindelijk toe aan dingen die ze eerder uitstelde. "We zijn alle klusjes in huis aan het afwerken."

Hartkloppingen

Toch kan ze niet wachten tot alles weer normaal wordt. "Ik hoop natuurlijk dat dit allemaal snel weer voorbij mag zijn. Ik heb wel voor mezelf besloten om niet meer de hele dag alle nieuwssites af te struinen op zoek naar updates. Ik kreeg daar letterlijk hartkloppingen van."

Benieuwd hoe het andere BN'ers vergaat? In de Grazia die nu in de winkel ligt, vertellen onder andere Jim Bakkum, Halina Reijn, Anna Drijver en Hadewych Minis hoe ze omgaan met de coronacrisis.

Tekst: Carolien Spoor | Beeld: BSR