doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Rachel Hazes reageert op relatiebreuk André: ‘Er is een last van zijn schouders gevallen’

Nieuwe foto's van zoontje Roxeanne Hazes: 'Lijkt veel op z'n opa'

Als twee druppels water.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Roxeanne Hazes

De laatste tijd konden we niet om de heftige relatiebreuk tussen André Hazes en Monique Westenberg heen. Zusje Roxeanne Hazes doet het iets rustiger aan. Samen met boyfriend Erik Zwennes en zoontje Fender maakte ze een heerlijke boswandeling. Enne, op de foto's is te zien dat Fender wel iets wegheeft van een famous relative.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Gezinsuitje

Net als menig ander zochten Roxeanne, Erik en de kleine Fender in het weekend het bos op om een lekkere wandeling te maken. De perfecte omgeving voor een reeks superschattige kiekjes, zo dacht het gezinnetje. Te zien is hoe Roxeanne en Erik de grootste lol hebben met hun grote kleine zoon.

Sprekend zijn opa

Op de foto's zien we hoe groot de 'kleine' Fender al is geworden – aanstaande zomer wordt hij al 3 (!) jaar – maar het valt fans vooral op hoeveel de kleine jongen op zijn beroemde opa, André Hazes, begint te lijken.

"Op deze foto is het echt een Hazes zeg!", reageert iemand onder de reeks foto's. "Wat lijkt hij veel op je vader!" en "Wat lijkt hij toch veel op zijn opa", sluiten anderen zich daarbij aan. Ook ex-schoonzus Monique reageert op de gezinsfoto's met een liefdevol hartje.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');