doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Roxeanne Hazes over haar nieuwe rol als presentatrice: 'Ik vind het leuk om de grenzen op te zoeken' 

Hilarisch: Roxeanne Hazes steekt de draak met broer André op Instagram

André deelde een before and after foto van zichzelf op Instagram.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Roxeanne Hazes

André Hazes heeft een flinke transformatie doorgemaakt het afgelopen jaar. De zanger stopte met het drinken van alcohol en dook dagelijks de sportschool in. Hoewel het resultaat er mag wezen, weet zus Roxeanne Hazes op hilarische wijze haar broer alsnog belachelijk te maken.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Voor en na

"Of ik mezelf herpakt en gevonden heb?", schrijft André bij de foto op Instagram. Op de bovenste twee foto's zien we de zanger met een totaal andere look. Flinke wallen onder zijn ogen, een aantal kilo's lichter en met een donkere oogopslag. Op de onderste foto's zien we een frisse, en vooral stralende, André.

Volgers van de zanger reageren al gauw lovend op de foto van de zanger. "Trots op jou, vriend" en "Nu zie je er gezonder en uitgerust uit. Je hebt jouw identiteit gevonden", klinkt het in de reacties.

In de maling

Hoewel alle reacties onder de foto van André hem flink wat veren in z'n reet weten te steken, heeft zus Roxeanne ervoor gekozen om haar grote broer eens flink in de maling te nemen. "Daar was mijn eyeliner dus! Ik zoek al maanden, hè", schrijft de zangeres. Het duurt niet lang tot de reactie van Roxeanne flink wat likes gekregen heeft. En wij snappen wel waarom. You go, André.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');