doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager hebben groot nieuws

Powervrouw: Roxeanne Hazes showt haar prachtige curves op Instagram

Ook deelt de zangeres een belangrijke boodschap met haar volgers.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Roxeanne Hazes

Dat Roxeanne Hazes over een flinke dosis self love bezit, is wel duidelijk. Zo poseerde ze eerder in een onbewerkte naaktshoot voor LINDA.meiden en ook nu deelt de zangeres een stunning foto van zichzelf – inclusief striae. Wij zijn fan.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Self love

Op de foto zien we Roxeanne in een pikante top poseren voor de camera. De zangeres schrijft: "Shoutout naar alle mensen die van zichzelf proberen te houden in een maatschappij die je vertelt dat niet te doen. I see you."

En met dit bericht probeert Roxeanne duidelijk te doelen op het vertekende beeld op Instagram. De zangeres liet in een eerder interview met LINDA.meiden al weten dat ze trots is op haar curves. "Het is niet zozeer dat ik mijn lijf zó mooi vind, maar ik heb een kindje gebaard, mijn buik is naar de tyfus, maar wat kan mij dat nou schelen? Ik ben geen Kylie Jenner, maar dat wíl ik ook niet", aldus de zangeres.

Lovende reacties

De reacties onder de foto van Roxeanne stromen al gauw binnen, aangezien volgers lovend zijn over de eerlijke post van de zangeres.

"Tegenwoordig moet je slank zijn om aan het schoonheidsideaal te voldoen. Je bent mooi zoals je bent en rondingen horen bij een vrouw", "Heldin", "Een sterke vrouw" en "Ik had dit even nodig. Dankjewel", klinkt het in de reacties. You go, Roxeanne.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');