Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Shocking: overvallers wisten waar NikkieTutorials woont

De YouTube-ster laat op Instagram weten dat zij en haar verloofde tijdens de overval in het huis aanwezig waren.

Nikkie de Jager

Afgelopen zaterdag kwam het nieuws naar buiten dat het huis van YouTube-ster Nikkie de Jager is overvallen. De beautygoeroe maakte vervolgens op haar eigen Instagram bekend dat zij en haar verloofde Dylan op dat moment in huis waren. Inmiddels zijn er meer details bekend over deze woningoverval.

Woningoverval

Toen het nieuws van de woningoverval naar buiten kwam, was het al gauw duidelijk dat het om het huis van Nikkie ging. Er zouden mogelijk drie daders met een vuurwapen het huis binnengevallen zijn.

Later op de dag maakte Nikkie via Instagram bekend dat zij en haar verloofde Dylan op het moment van de overval in huis waren en onder schot werden gehouden. "Een van mijn grootste nachtmerries werd werkelijkheid toen we in ons eigen huis onder schot werden gehouden tijdens een overval", liet ze weten in haar post.

"Dylan en ik zijn aangevallen, maar fysiek in orde. Mentaal is dat een ander verhaal. Ik schrijft dit om te laten weten dat we veilig en 'oké' zijn."

Update

Gisteren is er nieuw detail bekendgemaakt over de mogelijke daders van de woningoverval. De kans is namelijk groot dat de drie overvallers wisten waar de beautygoeroe woont.

Via een bepaalde website zou het namelijk mogelijk zijn om te achterhalen waar BN'ers precies wonen. Met een luchtfoto stond het huis op de site. Wie de daders zijn en waar ze zich op dit moment bevinden, is nog niet bekend. Nikkie liet in haar Instagram-post weten voorlopig rust en tijd voor haar zelf te nemen.

Dit bericht bekijken op Instagram

I love you 💞

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

Misschien ook voor jou:
Oeps! NikkieTutorials maakte enorme blunder bij Lady Gaga
Showbizz
  • AD
  • BSR, Instagram