Wait, what: NikkieTutorials had bijna een rol in deze populaire serie

Emotionele Nikkie de Jager geeft update na overval: ‘Dit was mijn grootste nachtmerrie’

Nikkie vertelt in tranen hoe het nu met haar gaat.
Nikkie de Jager

Nikkie de Jager, also known as NikkieTutorials, kreeg onlangs de schrik van haar leven. De YouTube-ster werd vorige week in haar huis overvallen. Nikkie laste daarom een korte pauze in om tijd voor zichzelf te nemen. Gisteren verbrak de make-upartieste de stilte. In een Youtube-video vertelt ze hoe het nu met haar gaat.

Emotionele rollercoaster

“Sommige van jullie volgen me al jaren. Als je me al jaren volgt, weet je dat 2020 heftig is geweest”, begint Nikkie haar video. Vervolgens hoor je haar in het Nederlands zeggen dat ze niet nu al wil huilen. Op de achtergrond hoor je dat haar fiance Dylan haar toespreekt. “Laat je emoties gaan. Rustig aan.”

Donkere dag

“Vandaag is het een donkere dag”, gaat een geëmotioneerde Nikkie verder. “Een paar dagen geleden waren Dylan en ik onderdeel van een van mijn grootste nachtmerries. We zijn overvallen terwijl we onder schot werden gehouden in ons eigen huis. Ik kan jullie niet te veel vertellen, vanwege het lopende onderzoek, maar ik wil jullie laten weten dat oké ben.”

Nikkie kreeg de afgelopen dagen veel steunbetuigingen van haar fans en daar bedankt ze hen voor.

Make-uptherapie

Het is heel onwerkelijk als een van je grootste nachtmerries uitkomt, maar het zet veel dingen in perspectief. Ik realiseer me meer dan ooit dat familie alles is”, vertelt Nikkie openhartig. “Een goede gezondheid is nog belangrijker. Misschien kan ik jullie op een dag alles vertellen, maar op dit moment is dat vanwege mijn mentale staat en volgens de wet niet mogelijk. We doen alles om dit recht te zetten.”

Nikkie deelt dat ze – ondanks moeilijke periodes in haar leven – altijd kon terugvallen op make-up. De make-upgoeroe besloot daarom toch een video te maken, omdat make-up haar afleiding geeft. Ze ziet de tutorial die ze gisteren deelde dan ook als een soort therapie.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f649a2250c05', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });