Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bizarre TikTok-video Billie Eilish gaat viral

Volgers van de zangeres komen niet meer bij van het lachen.

Billie Eilish

Billie Eilish verschijnt regelmatig op TikTok en deelt hier de meest hilarische posts. Ditmaal koos de zangeres ervoor om een iets geks uit te proberen. Namelijk door een ukelele in haar mond te stoppen.

Hilarisch

In een van haar TikTok-videos vertelt Billie een verhaal over vroeger. Zo deelt ze met haar volgers dat ze als 15-jarige het bovenste gedeelte van een ukelele in haar mond kon stoppen. De zangeres is benieuwd of ze dit talent nog steeds in zich heeft.

Enne, je voelt 'm al aankomen. Ze deelt deze bevinding met haar volgers. "Do you guys remember when I was 15 and I fit an entire ukelele head in my mouth?", begint ze. "I very much doubt it, but I shall try." Je ziet in onderstaande video of het de zangeres gelukt is.

@billieeilish

♬ original sound - BILLIE EILISH

Schoenen gaan viral

Het is niet de eerste keer dat een video van Billie viral gaat. Onlangs gingen een paar schoenen van de zangeres ook al heel het internet over. Op Instagram verbaasde de zangeres zich over het feit dat haar schoenen door veel mensen als wit met roze worden gezien, terwijl ze volgens Billie zelf toch écht wit met mintgroen zijn.

We zijn benieuwd: welke kleur zie jij?

Misschien ook voor jou:
Schoenen Billie Eilish gaan viral: 'Roze of mintgroen?'
Showbizz
  • Cosmopolitan
  • BrunoPress
  • TikTok