André Hazes over breuk met Monique Westenberg: ‘We hebben een hoop meegemaakt’

De zanger laat zich uit over de onverwachtse breuk.

Lees ook

De breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg kwam als een donderslag bij heldere hemel. Waar het koppel een aantal weken geleden nog samen genoot van een zonnige werkvakantie op Bonaire, is het koppel nu officieel uit elkaar. En dat is volgens André een heel bewuste keuze.

Uit elkaar

Afgelopen december ging André nog op één knie voor zijn grote liefde Monique. De zanger wist zich na een roerig jaar te herpakken en dit deed vooral zijn relatie met Monique veel goeds. Maar niet voor lang. Een insider wist aan Story te vertellen dat kort na de vakantie de bom barstte tussen André en Monique. André zou zijn spullen al hebben gepakt en uit hun woning zijn vertrokken. Monique en zoontje André Jr. liet hij in het huis achter.

Het management van André bracht na dit nieuws al gauw een statement naar buiten. “Het leek allemaal goed te gaan. André voelde zich helemaal honderd procent fit. Door de coronacrisis kon hij zich focussen op een gezonder leven, wat zijn vruchten afwierp. Ook thuis leek het in eerste instantie allemaal goed te gaan. Alles heeft hij er aan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan.”

Reactie André Hazes

Behalve het statement van zijn management heeft nu ook André himself gereageerd op de breuk. “We hebben een hele hoop meegemaakt afgelopen jaren, en veel hobbels overwonnen”, deelt André met RTL Boulevard. “Maar het blijkt voor ons toch niet te werken op deze manier. Ik denk dat ik ook naar onze zoon toe met deze beslissing, hoe moeilijk en verdrietig ook, een betere vader kan zijn.”

Het management van Monique vertelde aan Shownieuws dat het vooral André zijn keuze was om het gezin te verlaten. “Vanuit het management bevestigen we dat André er inderdaad voor heeft gekozen bij het gezin weg te gaan”, klinkt dit statement. Ook deelde Monique vanochtend een alleszeggende foto van zichzelf met zoontje Andre Jr. Bij de foto schreef Monique: “Onvoorwaardelijk.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook