Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

André Hazes maakt nummer met déze rapper

"Ik zie hem als een verloren broer."

André Hazes

André Hazes is niet alleen druk bezig met sporten en het plannen van zijn wedding, ondertussen heeft hij ook nog tijd om de studio in te duiken. Enne, voor zijn nieuwste nummer gaat hij samenwerken met een heel grote rapper.

Verloren broer

Groot in lengte is-ie niet zozeer, maar wel qua hits. André is de studio namelijk ingedoken met niemand minder dan rapper Lil' Kleine. En daar is de zanger heel enthousiast over, zo laat hij weten op zijn Instagram.

"Ik wil al jaren iets opnemen met Lil' Kleine, omdat ik hem als een verloren broer zie", weet André te vertellen. "Ik ben trots om met deze kleine mafkees/held te werken. Want over 100 jaar weet heel Nederland nog steeds wie deze man was!"

Kriss Kross Amsterdam

Ook verklapt André dat Lil' Kleine niet de enige is met wie hij zijn nieuwe single heeft opgenomen. "We hebben een derde partij gevonden, waarvan we nog niet gaan zeggen wie het is, die onze song echt zo bijzonder heeft gemaakt." Oeh, wij zijn heel benieuwd!

Een blik op de Instagram Stories van André en Lil' Kleine leert ons wel dat zij niet de enigen waren in de studio. Ook de heren van Kriss Kross Amsterdam waren gezellig op bezoek. Of zij mee hebben gewerkt aan Andrés nieuwe muziek? To be continued...

Misschien ook voor jou:
Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager hebben groot nieuws
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram