Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

André Hazes en verloofde Monique Westenberg definitief uit elkaar

Het liefdeskoppel was sinds december verloofd.

Andre Monique

We kunnen het moment nog als de dag van gisteren herinneren: André Hazes die op één knie ging voor zijn grote liefde Monique Westenberg. Inmiddels is het aanzoek drie maanden geleden, maar lijkt de liefde bekoeld tussen de twee. Het koppel is namelijk niet meer samen, dit bevestigt het management van André.

Liefdesleven

Op zaterdag 12 december vroeg André Monique ten huwelijk. De twee sloten het jaar volledig anders af dan hoe ze het waren begonnen. Een jaar daarvoor ruilde de zanger zijn stabiele gezinsleven namelijk in voor een korte fling met presentatrice Bridget Maasland.

Na een relatie van vier maanden besloten André en Bridget er een punt achter te zetten. André had genoeg van zijn wilde levensstijl en smeekte Monique hem terug te nemen. Hij gooide het roer volledig om: de drank werd afgezworen en de zanger was bijna dagelijks in de gym te vinden. En dat wierp zijn vruchten af. Niet alleen voor André zelf, maar ook voor zijn relatie met Monique.

Opnieuw uit elkaar

Waar het tweetal kortgeleden nog genoot van een werkvakantie op Bonaire, lijkt de relatie tussen de twee inmiddels voorbij. Een insider wist aan Story te vertellen dat kort na de vakantie de bom barstte tussen André en Monique. André zou zijn spullen al hebben gepakt en uit hun woning zijn vertrokken. Monique en zoontje André Jr. liet hij in het huis achter. Tevens deelde Monique vanochtend een mysterieuze foto op Instagram. Bij een foto met haar zoontje schrijft ze de tekst: “Onvoorwaardelijk.”

Inmiddels is de breuk bevestigd door het management van André. “Het leek allemaal goed te gaan. André voelde zich helemaal honderd procent fit. Door de coronacrisis kon hij zich focussen op een gezonder leven, wat zijn vruchten afwierp”, vertelt het management aan Privé. “Ook thuis leek het in eerste instantie allemaal goed te gaan. Alles heeft hij er aan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan.”

Misschien ook voor jou:
Dít is de reden waarom André en Monique op Bonaire zitten
Showbizz
  • Tips en Weetjes, De Telegraaf
  • BrunoPress